Voluntar de profesie la final… mă înclin…

Se știe că orice lucru minunat are o finalitate la un moment dat.. așa că e vremea să îmi iau La revedere pentru că Voluntar de Profesie, ediția a treia, s-a încheiat.

Oh, Doamne ce frumos a fost, cât de multe lucruri am învățat… cât de mult m-am îmbogățit sufletește. A fost, și poate că mă repet dar chiar a fost, CEA MAI MINUNATĂ EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ din viața mea. Să te dedici total unei cauze și să fii și remunerat pentru asta… Deși aș vrea să scriu mult, să vă povestesc despre fiecare experiență în parte, despre colegii mei de la fundație, despre copii dar și despre seniori , despre voluntarii care-și dedică parte din timpul și cunoștințele lor … simt că emoțiile mă  copleșesc, mă inundă și mă împiedică să o fac.

Ceea ce simt eu acum poate fi înțeles doar de către cei care au trăit această experiență, iar dacă vă doriți  îndrăzniți și încercați așa ceva… vă va îmbogăți.

Mulțumesc din suflet Fundației Vodafone, multumesc din suflet Elena,Georgiana, Nicoleta… vă mulțumesc tuturor pentru că ați avut încredere să îmi încredințați o asemenea misiune nobilă…mă înclin.