„Vrem casuta noastra” a atras pana acum 33.000 de Euro

Lansata anul trecut in toamna, campania  „Vrem casuta noastra” a Fundatiei Sf. Dimitrie a atras pana acum fonduri de aproximativ 33.000 de Euro.

Peste 30 de persoane fizice, 10 companii si doua organizatii neguvernamentale s-au implicat pana in prezent in campania de strangere a fonduri a Fundatiei. Firmele donatoare sunt: NWF Forest Product, Bluespace, Zenith Media, Lovely Shoes, Kalitera, Didasoft, Banca Pictet, Rhone Trustees, ACCA. Campania s-a bucurat si de sprijinul a doua fundatii, Albatros, din Elvetia, si MedLife Pro Sanatatea. Fundatia MedLife a lansat la sfarsitul anului trecut o campanie interna de fundraising, valoarea fondurilor atrase prin reteaua de unitati MedLife din Bucuresti si din tara urmand a fi comunicata in perioada urmatoare.

Obiectivul campaniei derulate de organizatia Sf. Dimitrie este cumpararea unei case pentru Centrul de zi al Fundatiei, activitatea Centrului desfasurandu-se in prezent intr-un imobil inchiriat si foarte vechi, unde vin zilnic 35 de copii. Suma pe care Fundatia Sf. Dimitrie si-a propus să o stranga este 200.000 de Euro. O componenta distincta a acestei campanii de strangere de fonduri este proiectul „Companii pentru Copii”, prin care firmele isi pot „zidi” siglele sub forma unor caramizi intr-o casa virtuala, la adresa http://www.CompaniipentruCopii.ro.