“Ziua stafetei – Acum decid eu!” – A Doua Parte

Dupa ce copiii au experimentat in prima parte meseriile de informatician, arhitect si fizioterapeut, iata ca a venit randul si celor care isi doresc meseriile de cosmetician, manichiurist, atlet si baschetbalist.

Urmatoarea fetita care a experimentat meseria visuilor sale a fost Teodora si cu ajutorul Salonului de Cosmetica „Lady D” a putut afla ce presupune meseria de cosmetician.

Dupa ce a observat si a aflat in ce consta aceasta meserie, a vrut sa afle si despre meseria de manchiurist si astfell si-a dat seama ca aceasta este de fapt meseria pe care si-ar dori sa o urmeze!

Urmatorul care a fost la rand a fost Bogdan, un copil de 14 ani care isi doreste sa devina atlet. Cu ajutorul Clubului Municipal de Atletism Brasov, Bogdan a avut oazia sa faca un atrenament oficial si sa castige increderea antrenorului care i-a propus sa vina la club si sa se antreneze gratuit alaturi de sportivi.

Dupa Bogdan, a venit randul Roxanei care isi doreste sa urmeze meseria de baschetbalist. Clubul de baschet „CSU Olimpia Brasov” a fost cel care ne-a sarit in ajutor si au surprins-o pe Roxana cu mai multe surprize placute.

Prima surpriza a fost ca a avut ocazia sa faca un antrenament oficial cu senioarele clubului, pasand, dribland si aruncand la cos, cot la cot cu ele.
Ulterior a primit din partea lotului niste bascheti petru antrenamentele viitoare si o minge cadou cu semnaturile juctoarelor si antrenorului, iar in shimb am daruit fiecarei jucatoare cate o bratara “hand-made” realizata de copiii de la asociatia Diaconia.

Multumim din suflet Salonului de Cosmetica “Lady D Brasov”,  “Clubului Municipal de Atletism Brasov”, Clubul de Baschet “Olimpia CSU Brasov” pentru toata disponibilitatea, bunavointa si amabilitatea de care au dat dovada pe parcursul acestui eveniment.